probiotica met multivitaminen en q10

ProVen Multivitaminen + Probiotica

voorkant four pillars proven probiotica

Four pillars of nutrition ProVen

ProVen probiotica 25 miljard

ProVen probiotica 25 miljard LAB4

De basis in onze probiotica-serie 25 miljard probiotica met Acidophilus en Bifidum, FOS-vezels (spijsvertering) en vitaminen (weerstand). Probiotica met eigen klinische trials. 30 vegetarische capsules, zuivel- en glutenvrij.

€ 19,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ProVen 25 miljard
 • Koop 2 voor € 18,95 en bespaar 5%
 • Koop 3 voor € 17,96 en bespaar 10%

Deze winkel is verplaatst naar GezondMooiSlank. Klik op “bestellen” en u wordt automatisch doorgestuurd. GezondMooiSlank heeft dezelfde Pro-Ven producten, dezelfde prijzen en condities.

BESTELLEN BIJ GEZONDMOOISLANK

Pro-Ven 25 miljard probiotica voor spijsvertering en immuniteit

25 miljard LAB4 bacteriën + vitaminen + FOS "The Gold Standard"  NIEUW in Nederland.

25 Miljard bacteriën (LAB4 lactobacillen en bifidumbacteriën), geschikt voor dagelijks gebruik, met vitaminen en mineralen voor weerstand en spijsvertering.

Bacteriën die levend en actief de darmen bereiken. De LAB4-stammen zijn van nature maagsap-resistent.

Gebruik 2 capsule per dag bij twee maaltijden. 1 Capsule bevat 12,5 miljard bacteriën, neem 1 bij het ontbijt en 1 bij het avondeten. Op deze manier verdeel je de 25 miljard vriendelijke bacteriën over de dag. Probiotica van proven altijd innemen tijdens een maaltijd.

Samenstelling per 2 capsules = 25 miljard probiotica Lab4

 • Lactobacillus acidophilus (CUL60)
 • Lactobacillus acidophilus (CUL21)
 • Bifidobacterium bifidum (CUL20)
 • Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL34)
 • vezels:  FOS fructo-oligosachariden (prebiotica)100 mg
 • Vitaminen en mineralen

Vitamine D3 (500%), Vitamine C (100%), Calcium (15%), Zink (150%), Selenium (100%)

Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine C bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning Zink draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Selenium heeft een anti-oxidatieve werking. Calcium draagt bij tot de normale werking van spijsverteringsenzymen en bevordert de energiestofwisseling.

Plantaardige Vegan HPMC-capsule.

Bevat geen allergenen, geen kleur-stoffen, geen conservering.

 • INHOUD 30 capsules = 15 dagen
 • GEBRUIK 2 x dag als supplement 1 capsule bij een maaltijd innemen.
 • GEBRUIK als ONDERHOUD 1 x daags 1 capsule bij een maaltijd innemen.
 • INGREDIËNTEN LAB4 probiotica, vitaminen, mineralen, vezels.
 • TOEPASSING Dagelijks supplement met levende bacteriën o.a. voor weerstand en spijsvertering (vitaminen).
 • GEEN verzendkosten bij 3 verpakkingen. 1 - 5 verpakkingen passen in een brievenbus-doos.
probiotica 25 miljard lab4

Hogere dosering nodig? Hier de Pro-Ven 50 miljard per 1 capsule. De hoogste dosering zijn de sachets met 500 miljard Lab4-bacteriën.

ProVen producten worden (voorlopig) geleverd in een Engels-talige verpakking. Zie de afbeeldingen voor de vertaling van de voorzijde. Heeft u vragen neem contact met ons op. Probiotica met of zonder vitaminen zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Tenzij de produkten speciaal geformuleerd zijn voor zwangeren, babies en kinderen. De Probiotica moeten koel en droog bewaard worden maar hoeven niet in de koelkast.

Geproduceerd onder GMP-condities met de TriPhase en de Stability-max technieken waarbij de houdbaarheid en het aantal actieve bacteriën gegerandeerd kan worden tot einde THT-datum.

probiotica 2 x 12,5 miljard per dag proven

25 miljard probiotica met Lab4 dat wordt geproduceerd volgens cGMP met behulp van unieke methoden zodat de bacteriën levend de darmen bereiken. Triphase: tijdens de productie worden in drie fasen de bacteriën geconditioneerd en gestabiliseerd. StabilityMax is de technologie waarmee de voedingssupplementen optimaal samengesteld en verpakt worden om de houdbaarheid verder te verbeteren. Pro-Ven probiotica bevatten altijd minimaal de op de verpakking aangegeven hoeveelheid bacteriën, gegarandeerd tot einde houdbaarheidsdatum.

Meer informatie
EAN 5034268004161
Prijs € 19,95