Probiotica enzymen

ProVen Probiotica met enzymen

probiotica vrouw intiem

ProVen probiotica vrouwen intiem flora

ProVen probiotica Cardiobiotic - CardioPro

ProVen probiotica Cardiobiotic - Goed voor het hart (B1)

Lab4-probiotica met olijfblad-extract (hydroxytyrosol) en vitamine B1 voor ondersteuning normale hart-functie en behoud HDL-cholesterol. Olijfolie-fenolen (hydroxyttyrosol) helpen bloedlipiden te beschermen tegen vrije radicalen (antioxidant). 30 capsules = 30 dagen

€ 25,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Proven probiotica Cardiobiotic
 • Koop 2 voor € 24,65 en bespaar 5%
 • Koop 3 voor € 23,36 en bespaar 10%

Lactobacillen, Olijfblad-extract en vitamine B1 (goed voor het hart) Cardiobiotic - Voor de ondersteuning van een normale hartfunctie

Binnenkort krijgt dit product een nieuwe naam: CardioPro

Remt de opname van cholesterol, in de darmen, uit voeding en stimuleert de uitscheiding van cholesterol. Hydroxytyrosol zorgt voor het behoud van normale HDL-cholesterol waarden in het bloed.


 • 10 miljard Probiotica: Lactobacillus plantarum (CUL66) en Lactobacillus reuteri (NCIMB 30242)
 • Vitamine B1 Thiamine (127%) Thiamine draagt bij tot de normale werking van het hart.
 • Olijfolie fenolen leveren een bijdrage als anti-oxidant voor bloedlipiden.
 • Olijfblad-extract 71,5 mg, het extract levert 5 mg Hydroxytyrosol (antioxidant).

voedingssupplementen met hydroxytyrosol zorgen voor het behoud van een goed HDL-niveau. Het schoonhouden van je bloedvaten (overtollig cholesterol wordt afgevoerd) is dan op orde.

 • INHOUD 30 capsules =  1 maand
 • GEBRUIK 1 x dag, bij een maaltijd 
 • INGREDIËNTEN Lactobacillen probiotica, olijfblad-extract, vitamine B1
 • GEBRUIK Dagelijks supplement, dit is een voedingssupplement, een supplement is geen vervanging voor gezonde gevarieerde voeding.
 • ProVen Cardiobiotic bevat 2 goed onderzochte stammen vriendelijke bacteriën: Lactobacillus reuteri (NCIMB 30242) en Lactobacillus plantarum (CUL66). Lactobacillus plantarum (CUL66).

  Laat in onderzoek zien dat het significant de hoeveelheid cholesterol verlaagt die wordt opgenomen in de darmen. Het ondersteunt ook het efflux mechanisme waarbij cholesterol wordt afgescheiden door de cellen. Met vitamine B1 (goed voor het hart) en olijf-blad-extract. Olijfoliefenolen dragen bij tot de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve schade

  probiotica hartfunctie en cholesterol

  Pro-Ven producten worden (voorlopig) geleverd in een Engels-talige verpakking. Zie de afbeeldingen voor de vertaling van de voorzijde. Heeft u vragen neem contact met ons op. Probiotica met of zonder vitaminen zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding.

  Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Tenzij de produkten speciaal geformuleerd zijn voor zwangeren, babies en kinderen. De Probiotica moeten koel en droog bewaard worden maar hoeven niet in de koelkast.

  Ingrediënten: Microkristallijne cellulose, vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), probiotica (Lactobacillus plantarum CUL66, Lactobacillus reuteri NCMB 20342), olijfblad-extract, maltodextrine, antiklontermiddel (silicium dioxide, magnesium stearaat), vitamine B1 (thiamine hydrochloride).

Meer informatie
Prijs € 25,95
Product sub titel Probiotica met olijfblad en B1 voor ondersteuning normale hart-functie
EAN 5034268004338
Ingrediënten Capsule = vegetarisch HPMC. LAB4 probiotica, slicium dioxide, magnesium stearaat, Vitamine B1 thiamine hydrochloride. Bevat geen allergenen. geen kunstmatige kleur- geur-bewaar-smaak-stoffen.
Toepassing Niet gebruiken bij zwangerschap. Niet onder de 16 jaar. Koel en droog bewaren, niet gebruiken als de zegel is verbroken voor aankoop. Buiten bereik van kinderen houden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ProVen probiotica Cardiobiotic - CardioPro
Uw waardering
Capsule = vegetarisch HPMC. LAB4 probiotica, slicium dioxide, magnesium stearaat, Vitamine B1 thiamine hydrochloride. Bevat geen allergenen. geen kunstmatige kleur- geur-bewaar-smaak-stoffen.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!