Garantie

Garantie Kwaliteit Probiotica

De kwaliteit van Pro-Ven probiotica is gegarandeerd door de eisen die gesteld worden aan het produktie-proces; GMP, HACCP en audits van overheden en keuringsinstanties. Het bedrijf Cultech is internationaal erkend als expert in probiotische bacteriën. Zij zijn BRC-goedgekeurd, hebben een ISO9000-certificaat en zijn MHRA-geaccrediteerd. Het bedrijf is cGMP goedgekeurd door de FDA in de Verenigde Staten. Dankzij unieke produktie-methoden is Pro Ven is staat om tot en met 2 jaar na de produktie-datum de activiteit van de probiotica te garanderen. Lees hier hoe ProVen dit doet.

Pro-Ven verpakkingen hebben een zegel aan de buitenkant, een plastic zegel op het doosje. Op deze manier weet u zeker dat u een ongeopende verpakking heeft. De capsules en kauwtabletten zijn in een blister verpakt. De poeders in flesjes hebben een seal op de fles.

Bij binnenkomst in het magazijn en voor verzending wordt elke verpakking persoonlijk gecontroleerd op beschadigingen.

Mocht er iets niet in orde zijn met de produkten, belt u dan direct 055-367200 (kantoor-uren) of 06-53433436 (buiten kantoor-uren). Hier vindt u de contact-pagina en hier vindt u de klachten-pagina.

 

kwaliteit probiotica

Garantie: Lab4 probiotica wordt geproduceerd met eigen unieke technologie: Triphase, tijdens de productie worden in drie fasen de bacteriën geconditioneerd en gestabiliseerd. StabilityMax is de technologie waarmee de probiotica optimaal samengesteld en verpakt worden om de houdbaarheid verder te verbeteren. Pro-Ven probiotica bevatten altijd minimaal de op de verpakking aangegeven hoeveelheid bacteriën, gegarandeerd tot einde houdbaarheidsdatum.