Verzending

Uw bestelling wordt gefactureerd en geleverd door GezondMooiSlank.nl

U wordt vanaf de product-pagina's doorgestuurd naar de webwinkel van GezondMooiSlank, maak daar aub ene account aan. Of bestel als gast.

Bestelling geplaatst en betaald op maandag tot en met vrijdag voor 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag afgeleverd door PostNL.

probiotica webshop verzenden

 

Wanneer wordt uw bestelling bezorgd?

Bestellingen geplaatst en betaald na vrijdag 16:00 worden maandag verzonden en dinsdag afgeleverd.

Feestdagen zoals Black friday, Sinterklaas en Kerst maar ook de laatste Corona-perikelen (werkdruk van de bezorgers) zorgen soms voor extra drukte bij de post. Wij zijn op tijd met het aanleveren van uw bestelling maar soms heeft de Post meer tijd nodig om af te leveren. Heeft u vragen over uw zending, neem aub contact met ons op. U ontvangt automatisch een link van gezondmooislank.nl in uw email om uw bestelling te volgen. Na het verwerken van uw bestelling ontvangt u op het door u opgegeven emailadres een link om uw zending te volgen.

Verzendkosten Nederland & België; Tot € 45,00 een bijdrage van € 5,75 (inclusief BTW). Vanaf € 45,00 geen verzendkosten.

In onze serviceshop in Apeldoorn kunt u op afspraak terecht om bestellingen op te halen. Dit kan alleen na een telefoontje naar 055-3672000. U betaalt vooraf per bank, contant of met PIN bij het afhalen.

België: Verzendingen naar België worden uitgevoerd door PostNL en kunnen iets langer duren.

Adres:  ProVen BV service shop & magazijn, Laan van de Leeuw 26 in Apeldoorn.

De logistiek, handling en verzending worden verzorgd door: GezondMooiSlank. 055-3672000

 

Pro ven magazijn