Aanbiedingen

Pro Ven akties en aanbiedingen - probiotica korting

Pro Ven hanteert een strikt prijsbeleid, overal kost Pro Ven hetzelfde en akties en aanbiedingen doen wij gezamenlijk met winkels, webshops, salons en proffesionals.

Vanaf 1 augustus 2020 lanceren wij de Urgent-C serie. 3 Supplementen ter ondersteuning van de weerstand en immuniteit. Een uitgekiende synergetische combinatie van vitaminen, mineralen, planten-extracten en probiotica. Volg ons op facebook en zie als eerste de akties.

 

afslank bacterie

 

Aanbiedingen op de website vindt u ook in de winkels en bij coaches, therapeuten en professionals. Vanaf € 30,- betaalt u geen verzendkosten. Bestelt u meerdere exemplaren van 1 product dan besparen wij op de verzendkosten, daarom bijna altijd korting bij aankoop van 2, 3 of meer van hetzelfde product. Volg ons op facebook voor de laatste akties en aanbiedingen.

Onze prijzen zijn scherp omdat wij samenwerken met de producent, dus korte lijnen, efficiënt werken en fair play. Producent Pro Ven produceert wereldwij in grote volumes, dus een uitstekende A-merk-kwaliteit voor "huismerk-prijzen". Voor € 1,10 per dag heeft u al alle vitaminen, omega-3, antioxidanten, mineralen en probiotica die u nodig heeft. Check hier de Four Pillars.