Probiotica reizen

Speciaal probiotica-voedingssupplement voor vakantie en zakenreis*

In het buitenland kom je in aanraking met een grote variëteit aan bacteriën die nieuw zijn voor je lichaam. De bacteriën in het buitenland kunnen de vakantie verpesten. Naast de nieuwe bacteriën hebben we soms last van tijdsverschillen, slaapgebrek, (overmatig) alcoholgebruik, luchtziekte, uitdroging en andere ongewenste stressoren. Wij merken dan dat het immuunsysteem begint te sputteren tegen nieuwe omstandigheden; soms met een opgeblazen gevoel en soms met verstopping. Reizigers diarree; Ook is de het risico op reizigersdiarree aanwezig. Dit overkomt ongeveer de helft van de reizigers. Reizigersdiarree komt van voeding en water met bacteriën die ter plaatse heel normaal zijn, maar die voor ons nieuw zijn. Meestal duurt de diarree bij reizigers 2 dagen maar kan tot aan 10 dagen duren. Daarmee verpest het een welverdiende vakantie of het succes van een zakenreis. Belangrijke tip: ga uitgerust op reis en bewaak je hygiëne.

* Gember

Voor de spijsvertering. Helpt de maag rustig te houden tijdens het reizen.

* Aloe vera

Aloë vera ondersteunt de natuurlijke weerstand en de spijsvertering.

* Calcium

Calcium draagt bij tot de normale werking van spijsverteringsenzymen.

L-glutamine

Glutamine is een niet-essentieel aminozuur, het wordt door je lichaam wordt aangemaakt. Glutamine is een van de bouwstenen voor eiwitten. Eiwitten zijn van belang voor de structuur van cellen en weefsels in je lichaam.

Probiotica reizen is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

 

Probiotica reizen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina