Samenwerken

Samenwerken is samen werken

ProVen werkt graag samen. Met uitgevers, bloggers en influencers. Altijd op maat en gebaseerd op win-win. Heb je een idee? Neem contact met ons op. Wil je onze blogs delen? Dat kan o.a. via facebook. Wil je content (tekst, logo en foto's) gebruiken voor je website neem dan contact met ons op. "Knippen en plakken" keuren wij niet goed.

ProVen probiotica verkopen?

Professionals zoals therapeuten, drogisten, apothekers en "reformers", afslankcoaches, voedingsdeskundigen, di√ętisten en professionals in beauty en wellness zien steeds meer de toegevoegde waarde van probiotica. Wil je met ProVen aan de slag? Wij maken graag kennis met je. Op afspraak ben je welkom in Apeldoorn waar wij ruim de tijd voor jou nemen om alles te vertellen over het microbioom. Wil je graag rustig een avond in gesprek over probiotica? Of komt het beter uit op een zaterdag? Geen probleem. Bel Rinjo en plan een afspraak. Op jouw locatie kunnen we een training geven. Over het microbioom, over probiotica, coachingsvaardigheden of sales. Bekijk hier de verkooppunten.

Juni 2020: ProVen probiotica is NIET verkrijgbaar bij groothandels. Wij gaan misschien in overleg met enkele ketens. Wilt u ProVen in uw assortiment bel Rinjo 055-3672000

proven verkopen winkel

Ambitie

Waarom zou je voor ProVen kiezen? Wij werken integer en zoeken altijd naar een win-win. Wij zijn zeer ambitieus en hebben grote plannen met het merk. De kwaliteit en werkzaamheid verduidelijken wij op deze pagina. Zakelijk gezien geven wij enthousiaste verkooppunten een interressante marge. Commercieel gezien bieden wij veel "value for money". In het Nederlands: mooie kwaliteits-producten voor scherpe prijzen omdat wij zoveel mogelijk mensen willen helpen.

Bekijk hier het assortiment, heb je vragen neem dan contact op of stel ze op de live chat.

 

proven training en opleiding

Veel kennis voor professionals

Rinjo: "Met plezier en enthousiasme deel ik al mijn kennis over probiotica en gezondheid". Speciaal voor professionals (dus alleen artsen, specialisten en therapeuten) hebben wij online een "afdeling" voor profesionals.

Vraag uw entree aan voor toegang tot het professionele gedeelte. Bel 055-3672000

Partners van ProVen

Het Reset36 afslankprogramma gebruikt de multivitaminen met vezels en probiotica van ProVen. Nutrins voegt de probiotica met enzymen toe aan de HOPE-formule. GezondMooiSlank is de webwinkel waar alle merken verkocht worden en waar coaches, therapeuten, retailers en geselecteerde webshops hun inkoop doen.

nutrins reset36 gezondmooislank logo