Probiotica baby

Probiotica baby

Probiotica voor baby's

Vaginale geboorte of keizersnede?

De manier waarop je kindje geboren wordt heeft invloed op de samenstelling van de darmflora van de baby. Bij een vaginale geboorte krijgt de baby bacteriën van mama (vagina, huid en rectum). Bij een keizersnede-bevalling ontvangt de baby alleen bacteriën van mama's huid en uit de omgeving in het ziekenhuis.

In onderstaande afbeelding zie je welke verschillende stammen vooral voorkomen bij een vaginaal bevallen baby en bij een baby die via de keizersnede ter wereld kwam.

probiotica stammen baby geboorte

Flesvoeding of Borstvoeding

Baby's met flesvoeding krijgen extra vezels naast hun probiotica. In de formule Baby Flesvoeding (0 -12 maanden) zijn vezels in de vorm van FOS en GOS toegevoegd.

Baby's die borstvoeding krijgen hebben voldoende aan probiotica, de moedermelk bevat in de meeste gevallen voldoende vezels (FOS en GOS). De moedermelk reflecteert de gezondheid en het dieet van de moeder. De formule Baby borstvoeding bevat 10 miljard bacteriën per dosering.

Plantaardig en vrij van gluten en zuivel.

Meer over zwangerschap, baby's en probiotica lees je in deze blog.

Ook dit zijn voedingssupplementen, een supplement is geen vervanging voor een gezonde leefstijl en een gevarieerd dieet maar een aanvulling daarop.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina