Probiotica vrouw

Probiotica vrouw

Probiotica vrouw intiem

BACTERIËN VOOR JE VAGINA - LACTOBACILLUS GASSERI

De zuurgraad in je vagina wordt bepaald door de lactobacillen. "Lacto" staat voor melkzuur. De lactobacillen produceren melkzuur en bewaken daarmee de pH-waarde, de zuurgraad in je vagina. Een goed samengestelde vaginale flora beschermt je tegen bacteriële vaginale infecties (Bacteriële vaginose) en tegen schimmelinfecties. Schimmels overleven slecht in melkzuur.

Pro-Ven heeft niet alleen cranberry extract toegevoegd maar ook vitamine B6 (pyridoxine HCL). Vitamine B6 (pyridoxine) maakt onderdeel uit van het vitamine B-complex. Vitamine B6 is belangrijk voor de weerstand en de spijsvertering. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen. Het is van belang voor de energievoorziening. Vitamine B6 zorgt verder voor een goede werking van het zenuwstelsel en draagt bij tot regulering van hormonale activiteit.

De 4 bacteriën in Pro-Ven vrouw; 2 verschillende stammen lactobacillus acidophilus, lactobacillus gasseri, bifidum bacterium lactis en bifidum, samen 17,5 miljard bacteriën. De bacterie Gasseri komt van nature voor in de vagina.

In de blog meer informatie over de vaginale flora. In de blog op GezondMooiSlank meer informatie over de vagina en de overgang.

NIEUW Flora-V Vaginale zetpillen met probiotica

vagina probiotica

2 miljard lactobacillen (acidophilus en gasseri) 6 vaginale zetpillen met handige applicator.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina