Probiotica vrouw

Probiotica vrouw

Probiotica vrouw intiem

BACTERIËN VOOR JE VAGINA - LACTOBACILLUS GASSERI

De zuurgraad in je vagina wordt bepaald door de lactobacillen. "Lacto" staat voor melkzuur. De lactobacillen produceren melkzuur en bewaken daarmee de pH-waarde,de zuurgraad in je vagina. Een goed samengestelde vaginale flora beschermt je tegen bacteriële vaginale infecties (Bacteriele vaginose) en tegen schimmelinfecties. Schimmels overleven slecht in melkzuur.

ProVen heeft niet alleen cranberry extract toegevoegd maar ook vitamine B6 (pyridoxine HCL). Vitamine B6 (pyridoxine) maakt onderdeel uit van het vitamine B-complex. Vitamine B6 (pyridoxine) is belangrijk voor de weerstand en de spijsvertering. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen. Het is van belang voor de energievoorziening. Vitamine B6 zorgt verder voor een goede werking van het zenuwstelsel en draagt bij tot regelering van hormonale activiteit.

De bacteriën in ProVen; 2 verschilende stammen lactobacillus acidophilus, lactobacillus gasseri, bifidum bacterie lactis en bifidum, samen 17,5 miljard bacteriën. De bacterie Gasseri is geïsoleerd uit de vagina.

In deze blog meer informatie over de vaginale flora. In deze blog meer informatie over de vagina en de overgang.

NIEUW Flora-V Vaginale zetpillen met probiotica

vagina probiotica

2 miljard lactobacillen (acidophilus en gasseri) met handige applicator.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina