Probiotica vrouw

Probiotica vrouw

Probiotica vrouw intiem

BACTERIËN VAGINA - LACTOBACILLUS GASSERI

De zuurgraad in je vagina wordt bepaald door de lactobacillen. "Lacto" staat voor melkzuur. De lactobacillen produceren melkzuur uit glycogeen en bewaken daarmee de pH-waarde, de zuurgraad in je vagina. De zuurgraad van je vagina verandert, als je jong bent is de pH ongeveer 3,8 en vanaf de menopauze 4,8. Het milieu wordt minder zuur.

Een goed samengestelde vaginale flora beschermt je tegen bacteriële vaginale infecties (Bacteriële vaginose) en tegen schimmelinfecties. Schimmels overleven slecht in melkzuur. Zorg daarom goed voor je bacteriën, gebruik geen zeep of parfum, te hygiënisch helpt je niet. Ook deze flora kan uit evenwicht raken door antibiotica en kan beïnvloed worden door hormoonschommelingen (je cyclus). 

Pro-ven heeft niet alleen cranberry extract toegevoegd maar ook vitamine B6 (pyridoxine HCL). Vitamine B6 (pyridoxine) maakt onderdeel uit van het vitamine B-complex. Vitamine B6 is belangrijk voor de weerstand en de spijsvertering. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen. Het is van belang voor de energievoorziening. Vitamine B6 zorgt verder voor een goede werking van het zenuwstelsel en draagt bij tot regulering van hormonale activiteit.

5 stammen probiotica

De 5 soorten bacteriën in Pro-ven vrouw; 2 verschillende stammen lactobacillus acidophilus, de lactobacillus gasseri en twee soorten bifidum; de bifidum bacterium lactis en de bifidum. Samen 17,5 miljard vriendelijke bacteriën die bewezen de darmen bereiken.

In de blog meer informatie over de vaginale flora. In de blog op GezondMooiSlank meer informatie over de vagina en de overgang.

NIEUW Flora-V Vaginale zetpillen met probiotica

vagina probiotica

2 miljard lactobacillen (acidophilus en gasseri) 6 vaginale zetpillen met handige applicator. Snel, fris, comfortabel, gemakkelijk en direct. Probiotische bacteriën in een snel oplosbare zetpil. Met allicine en verzorgende rozen-olie, lekker fris. 1 Verpakking bevat 6 zetpillen.

De vaginale zetpillen kunnen gecombineerd worden met de dagelijkse Pro-Ven vrouwen probiotica.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina