Support & Service

Support

Persoonlijk advies per Telefoon

Persoonlijk advies over het gebruik van ProVen. Heeft u een gerichte vraag? Kijk onder de knoppen condities of indicaties of bel 055-3672000 of mail ons, via het contact-formulier. Of probeer uw antwoord te vinden in de FAQ.

Persoonlijk advies in Apeldoorn

Wilt u een persoonlijk advies om uw quality of life (gezondheid, lijn en conditie) te verbeteren? Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Kom langs in Apeldoorn. Bel en maak een afspraak voor een persoonlijk consult. 055-3672000

Coach bij u in de buurt

Wij werken met een netwerk van getrainde coaches en professionele verkooppunten. Voor een coach bij u in de buurt belt u 055-3672000 en wij zorgen voor een goede match.

Training en opleiding

De meeste training die wij geven is 1 op1, maatwerk afgestemd op jouw behoefte en jouw kennisniveau. Veel voorkomende trainingen zijn: coachingsvaardigheden, marketing, spijsvertering, detoxen, hormonen-balans, afslanken en gewichtsbeheersing, voeding en nutriënten en darmstelsel. Presentaties op locatie voor consumenten over probiotica, bacteriën en de darmen kan ook georganiseerd worden. Let wel, de capaciteit is beperkt.

1 x Keer per jaar organiseren wij een seminar voor professionals door Nigel Plummer. Voor 2020 is er nog geen datum vastgelegd. In verband met covid-19 weten wij nog niet wanneer er weer een meeting met een grote groep kan plaatsvinden. Via facebook en de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte.

coaching en support