Urgent-C weerstand & immuniteit

NIEUW Urgent-C brede ondersteuning weerstand

Boost je weerstand met een uitgekiende samenstelling van vitaminen, kruiden en probiotica. Binnenkort veranderen wij de verpakking. Urgent-C krijgt een nieuwe naam: WEERSTAND-C en een Nederlandse verpakking.

weerstand griep verkoudheid urgent-c

Weerstand-C, werk aan je weerstand elke dag

Ben jij al helemaal klaar voor het winterseizoen?

Nieuw van Pro Ven, de WEERSTAND-C serie. Ondersteuning van je weerstand en immuniteit.

De serie bestaat uit 3 actuele formules:

 • Everyday Immune Support, 30 sachets, 1 per dag (€ 19,95) voor dagelijks gebruik als de “R” in de maand is.
 • Immune Intensive Night-Time Support, 7 sachets, 1 per avond (€ 10,95) intensieve formule voor ‘s avonds gedurende 1 – 3 weken
 • Immune & Energy Intensive Day-Time Kickstart, 7 sachets, 1 per ochtend (€ 10,95) intensieve formule voor ‘s morgens gedurende 1 – 3 weken.

Bekijk hier de product video. Met een indrukwekkend en compleet scala aan weerstand-ondersteunende ingrediënten is de serie een unieke en flexibele aanpak. Samen met de bekende hoog gedoseerde Lab4-probiotica is dit de beste aanpak om je voor te bereiden. Je immuunsysteem op oorlogssterkte, klaar voor elke golf!

Urgent-C Everyday Immuun Support

Dit dagelijkse supplement bevat niet alleen 1000 mg aan vitamine C met vitamine D en zink, maar ook selenium en beta-glucanen. Allemaal ingrediënten die het normaal functioneren van het immuun-systeem ondersteunen. Daar bovenop 5 miljard Lab4-probiotica die een onderdeel vormen van het menselijk microbioom in de darmen. Neem dagelijks 1 sachet. Urgent-C als dagelijks onderhoud (every day immuun support) of als het nodig is de ochtend en avond shot.

Start je dag met de Urgent-C immuun support. 25 Miljard Lab4 vriendelijke bacteriën, 1000 mg C en 100% RI (ADH) vitamine D, zink en selenium. Plus beta-glucanen en vlierbessen-extract. En ook nog eens een compleet vitamine B-complex en 100 mg cafeïne (1 kop koffie) voor ondersteuning van je energie en alertheid. Eindig je dag met de Urgent-C Immune Intensive Night-time Support met alle weerstandsondersteuners uit de ochtend-shot met bijen-propolis en vlierbes. Magnesium is toegevoegd voor je spieren en een goede nachtrust. Met gevriesdroogde honing en zwarte bes-extract. Elk sachet maakt een lekkere hotdrink voor je weerstand en nachtrust. Poeder toevoegen aan water voor een lekkere bruisdrank. Het poeder kan ook zonder vloeistof worden ingenomen.

Langdurig en continue ondersteuning van je weerstand met een bijzondere combinatie van natuurlijke ingrediënten. Met authentieke sinassappelsmaak. 30 sachets met oplosbaar poeder.

 • Vitaminen: D 12,5 mcg & C 1000 mg
 • Mineralen: Zink 5 mg & Selenium 50 mcg
 • Vezels: FOS (fructo oligo sachariden) 300 mg
 • Fruit: Vlierbes-extract 100 mg
 • Betaglucanen (1,3 en 1,6) 25 mg
 • Probiotica: 5 miljard Lab4
 • Sinaasappel: gevriesdroogde sinaasappel-puree

De probiotica bestaat uit 4 samenwerkende bacteriestammen: Lactobacillus acidophilus (CUL60), Lactobacillus acidophilus (CUL60), Bifidobacterium bifidum (CUL20), Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL34).


weerstand immuniteit

 

weerstand energie elke dag

Intensieve kickstart van je dag - 1 sachet bij je ontbijt

7 daags programma als het nodig is (urgent). Start je dag met een vitaminen-mineralen-probiotica-shot.

  • Vitaminen: D (500%), C (1250%), vitamine B-complex (300 - 600%), Q10
  • Mineralen: Zink (100%), Selenium (182%)
  • Kruiden: Vlierbes-extract, Guarana zaden extract, Beta-glucanen (1,3 en 1,6), Cafeïne (uit guarana en cafeïne-extract)
  • Sinaasappel: gevriesdroogde sinaasappel-puree
  • Probiotica: 25 miljard Lab4

De probiotica bestaat uit 4 samenwerkende bacteriestammen: Lactobacillus acidophilus (CUL60), Lactobacillus acidophilus (CUL60), Bifidobacterium bifidum (CUL20), Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL34).

>weerstand immuniteit ochtend

 

urgent-C ochtend

Intensieve support tijdens de nacht- Hotdrink - 1 sachet voor het slapen gaan

7 daags programma als het nodig is (urgent). Voor het slapen gaan een unieke combinatie van vitaminen, honing, propolis en probiotica.

  • Vitaminen: D (250%) & C (1250%)
  • Mineralen: Magnesium (27%), Zink (50%)
  • Vezels: Inuline 1500 mg
  • Bijen-produkten: Honingpoeder (1000 mg), Propolis (100 mg)
  • Kruiden: Vlierbes-extract (500 mg)
  • Beta-glucanen: 1,3 en 1,6
  • Zoetstof: maltodextrine en stevia
  • Citroen: gevriesdroogde citroen-puree

Gebruik de Night-time hot-drink voordat je gaat slapen, de volgende ochtend start je je dag met een kick: de intensieve kickstart.

 

weerstand en nachtrust weerstand hotdrink

 

Voor een 14 daagse aanpak, 1 sachet per dag hebben wij hier de Weerstand & Energie formule.

Dr Nigel Plummer, managing director van ProVen Probiotics en Cultech, is enthousiast over de nieuwe Urgent-C-serie.: “We are very excited to be combining all of our experience in the supplement industry with our expertise in developing effective products that combine all the benefits of probiotics with specific immune-supporting nutrients.” “We have been involved in this industry for nearly 30 years and have developed the Urgent-C range to offer complete immune support in single sachet format that we feel will appeal to many, as they are both easy to take and taste great.” Pro Ven Probiotica is een Nederlandse BV, de produkten worden in de UK gemaakt door Cultech. Een bedrijf met een lange historie in onderzoek, ontwikkeling, produktie en marketing van probiotica op basis van de intensief onderzochte Lab4-bacteriën. Gecombineerd met speciale vitaminen, mineralen en andere nutriënten zoals vezels, enzymen en planten-extracten. Geschikt voor elke leeftijd en elke situatie. Van zwanger tot senior, baby - kind – tiener- volwassen – senior en bij antibiotica, spijsvertering, afvallen en weerstand. Meer informatie over Pro Ven.

Wat zijn Lab4 Probiotica? Lab4 is de naam die Plummer heeft gegeven aan een groep bacteriën die hij en zijn team hebben ontwikkeld in Zuid-Wales (UK). Op basis van ruim 30 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling (innovatie). Deze combinatie van lactobacillen en bifidumbacteriën is onderworpen aan rigoureus onderzoek in de afgelopen 15 jaar, inclusief 16 klinische trials. Meer informatie over Lab4.

 

30 dagen weerstand

Kickstart

Hotdrink

Webshop