Over Pro Ven Nederland

Over ProVen probiotica BV

ProVen Nederland BV (Maart 2020) is gevestigd in Apeldoorn aan de Laan van de Leeuw 26. 055-3672000 Hier vind je ons profiel op google.

In Apeldoorn hebben wij ons kantoor en magazijn. Dagelijks worden orders verstuurd aan consumenten, retail en professionals via DPD, PostNL en DHL. In Apeldoorn geven wij gratis trainingen aan professionals en retailers en hebben wij beperkte capaciteit om consumenten te begeleiden in het optimaliseren van hun gezondheid.

probiotica apeldoorn

De BV is eigendom van de producent van Pro Ven probiotica en van Prorivon BV de holding van Rinjo en Yvonne Israels die ook GezondMooiSlank hebben opgericht. Pro Ven is een science based merk. Altijd actief in wetenschap, onderzoek en continue research naar de werking en toepassing van probiotica op gezondheid. Pro Ven heeft het breedste assortiment probiotica, de nieuwste toedieningsvormen en de meest innovatieve samenstelling. Jaarlijks initieert Pro Ven twee humane klinische trials en worden er 3 - 5 nieuwe produkten ontwikkeld.

Maak kennis met het ProVen team op deze pagina. Of bezoek een van de beurzen waaraan wij deelnemen. (Nationale Gezondheidsbeurs voor consumenten en Internationaal therapeut voor professionals).

Kamer van koophandel = 77551109

Rabo bank = NL10 RABO 0353207624

proven beursproven probiotica logo