Probiotica kind

Probiotica kind

Probiotica kinderen

Probiotica voor kinderen vanaf 4 jaar

Probiotica voor kinderen van 4 tot 12 jaar: een complete multivitamine met 2,5 miljard probiotica, 4 cultech bacteriestammen. Voor elke dag, bij de maaltijd innemen.

Back to school - Fit for school

Fit for school zachte kauwtabletten: 12,5 miljard probiotica met vezels en vitamine C. Ondersteunt het energie-niveau, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en is goed voor de leerprestaties. Zoete smaak door FOS-vezels. Fit for school poedersticks: (1 - 16 jaar) 12,5 miljard probiotica met vezels en vitamine C. Aardbeien-smaak.

Vegetarische formules zonder gluten en zonder zuivel, ongekoeld houdbaar.

Probiotica vanaf 12 jaar

De fit for school en de kinder-probiotica mogen tot aan het 16e levensjaar gebruikt worden. Volgroeide kinderen (ergens tussen de 12 en 16 jaar) kunnen ook de Multi A-Z dagelijks gebruiken. Een complete multivitamine met 2,5 miljard probiotische bacteriën.

Hoeveel vitaminen hebben kinderen nodig?

De etiketten voor kinderen geven vaak onduidelijke voedingswaarden. Volgens de wet moet op voedingssupplementen aangegeven worden wat de ADH is. (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid of RI, de referentie inname). De RI geeft aan hoeveel vitaminen je kind nodig heeft. Meestal zie je een aantal microgrammen en een percentage op verpakkingen. Let op: deze waarden zijn de gemiddelde waarden voor volwassenen.

Onderstaand schema laat de behoefte zien per leeftijdscategorie op basis van het EFSA-advies.

hoeveel vitaminen kind

100% ADH voor kinderen

De etiketten van de meeste voedingssupllementen voor kinderen vermelden dus de ADH voor volwassenen. 100% ADH vitamine C betekent bijna drie keer de ADH voor kinderen. Grofweg kun je stellen dat 100% ADH op kinder-vitaminen 2 tot 4 keer hun aanbevolen dosering is. Alleen is er nog geen precieze duidelijkheid over wat kinderen nodig hebben. Ook is er te weinig kennis over eventuele verschillen in opname van vitaminen en mineralen bij kinderen.

Advies vitaminen kinderen

Wat kun je ermee, welke beslissingen neem je en geef je je kind wel of geen multi? Onderzoeken doen uitspraken over gemiddelden, jouw kind is niet gemiddeld. Volg je gevoel, overleg met een professional of neem contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina