probiotica tijdens zwangerschap

probiotica tijdens zwangerschap

Probiotica tijdens zwangerschap

Tijdens de zwangerschap zijn er kleine hoeveelheden bacteriën in de foetus en de placenta. Dit is de eerste stap in de ontwikkeling van het immuunsysteem van de baby en de voorbereiding op de buitenwereld.

Probiotica in het derde trimester

25 weken zwanger? Vanaf de 6e maand in de zwangerschap worden er darm-bacteriën (pro biotica) van de moeder naar haar borstweefsel getransporteerd. Als voorbereiding op de melk-productie.

2 soorten

Speciaal tijdens de zwangerschap heeft Pro Ven 2 supplementen ontwikkeld: "Zwanger" voor moeder en baby. 10 Miljard Lab4b-bacteriën in een kleine capsule. Glutenvrij en zuivelvrij.

"Zwanger compleet" bevat alle probiotica, vitaminen, mineralen en omega-3-vetzuren voor tijdens de zwangerschap.

Deze vermeerdering van probiotica in de borsten is meetbaar vanaf het derde trimester in de zwangerschap. Valk voor de geboorte bereiken de lacto-bacteriën hun top. Tijdens de borstvoeding blijven de bacteriën aanwezig. Als de baby overgaat op flesvoeding nemen de melkzuur producerende bacteriën in de borst af en verdwijnen als de melk-productie afneemt.

Meer informatie over zwangerschap in deze blogs.

Welke probiotica tijdens zwangerschap?

Als je zwanger wilt worden of zwanger bent verandert de behoefte aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Vooral vitamine D en foliumzuur worden geadviseerd als aanvulling.

De basis: gezonde voeding

Online vindt je heldere informatie over wat je wel en niet moet eten. Ook vind je veel verschillende supplementen waarmee je je voeding kunt aanvullen.

Wanneer beginnen met probiotica tijdens zwangerschap?

Vanaf de 7e maand verandert je microbioom, het bereidt zich voor op de komst van je baby. Meer informatie over de verandering van je bacteriën op deze pagina. Pro-Ven probiotica heeft 2 supplementen om dagelijks te gebruiken als aanvulling tijdens de zwangerschap.

Pro-Ven Probiotica Zwanger: Dagelijkse probiotica met vitamine C en calcium. Geschikt en veilig te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Ondersteunt de spijsvertering en de weerstand (immuniteit).

Samenstelling:

  • Bevat 80 mg vitamine C (weerstand),
  • 120 mg Calcium (spijsvertering)
  • 10 miljard bacteriën (4 stammen).

Pro-Ven probiotica Zwanger compleet met alle vitaminen, probiotica en omega-3. geschikt en veilig te gebruiken bij tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling:

  • Vitaminen en mineralen
  • 10 miljard probiotica (4 stammen)
  • 255 mg omega-3 (EPA, DHA, ALA)
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina