probiotica vezels vitaminen 25 miljard acidophilus bifidum

ProVen probiotica 25 miljard

ProVen probiotica vrouwen intiem flora

Vrouwen Probiotica

met de lactobacillus Gasseri en lactobacillus acidophilus + cranberry en B6

30 capsules 17,5 miljard probiotica voor de vaginale flora. 1-per-dag

€ 24,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ProVen vrouwen probiotica
 • Koop 2 voor € 23,70 en bespaar 5%
 • Koop 3 voor € 22,46 en bespaar 10%

Deze winkel is verplaatst naar GezondMooiSlank. Klik op “bestellen” en u wordt automatisch doorgestuurd. GezondMooiSlank heeft dezelfde Pro-Ven producten, dezelfde prijzen en condities.

BESTELLEN BIJ GEZONDMOOISLANK

probiotica vrouwen met cranberry en vitamine B6 voor vrouwen.

NIEUW met de lichaamseigen Lactobacillus Gasseri (CUL09)

De melkzuur-producerende lactobacillus gasseri komt van nature voor in de vaginaflora. ProVen heeft bewezen dat de vriendelijke LAB4-bacteriën het maagzuur passeren en levend en wel in de darm arriveren. Vanuit de darmflora wordt de vaginaflora beïnvloedt. Meer weten over het samenwerken van bacteriën? Lees dan deze blog.

NIEUW lactobacillen in vaginale zetpil. Bekijk deze nieuwe vorm hier.

Vegan, Ongekoeld houdbaar, zonder Gluten, zonder Zuivel, non-gmo.

17,5 miljard LAB4 vrouw-vriendelijke probiotica per 1 dagelijkse capsule:

 • Lactobacillus acidophilus (CUL60),
 • Lactobacillus acidophilus (CUL21),
 • Bifidobacterium bifidum (CUL20),
 • Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL34),
 • Lactobacillus gasseri (CUL09)
 • Vitamine B6  1,4 mg (100%)
 • Cranberry concentraat uit 3600 mg = 100 mg

probiotica vrouwen bevat geen allergenen, geen kleur-, geur, of bewaarstoffen. Let op: Bent u van plan zwanger te worden of bent u zwanger, overleg dan eerst met huisarts. Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

probiotica vaginale flora

 • probiotica vrouwen =
 • INHOUD 30 capsules, oraal als voedingssupplement
 • GEBRUIK 1 x dag innemen bij een maaltijd (ontbijt)
 • INGREDIËNTEN LAB4 probiotica, Vitamine B6 en cranberry-concentraat
 • GEBRUIK Dagelijks supplement en naar behoefte als kuur.

Alle ingrediënten probiotica vrouwen: Microorganismen (Lactobacillus acidophilus CUL60 en CUL21, Lactobacillus Gasseri CUL09, Bifidobacterium animaslis subsp. Lactis CUL34, Bifidobacterium bifidum CUL20), microkristalijne cellulose, vegetarische capsulehuls (hydroxypropyl methylcellulose), cranberry extract (Vaccinium macrocarpon), antiklontermiddel (silicium dioxide, magnesium stearaat, tricalcium fosfaat), maltodextrine, magnesium hydroxide, vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride).

Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gezonde gevarieerde voeding.

Lees meer op deze pagina of bezoek de website van Pro-Ven.


Pro-Ven producten worden (voorlopig) geleverd in een Engels-talige verpakking. Zie de afbeeldingen voor de vertaling van de voorzijde. Heeft u vragen neem contact met ons op. Probiotica met of zonder vitaminen zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Tenzij de produkten speciaal geformuleerd zijn voor zwangeren, babies en kinderen. De Probiotica moeten koel en droog bewaard worden maar hoeven niet in de koelkast.

Ondersteunt de vrouwelijke gezondheid van binnenuit – de verzorging van de vaginaflora.

Vriendelijke bacteriën zijn voor het het spijsverteringssysteem, de urinewegen en de vagina. Als voorbeeld: de meeste urineweg-infecties (cystitis) worden veroorzaakt door de bacterie Escherichia coli (E.coli) die meestal goed samenleeft met ander bacterie-stammen maar die soms ook kan groeien en infecties veroorzaakt.

De urinewegen en de vagina hebben een microbioom, de samenleving van verschillende soorten bacteriën, net zoals in het spijsverteringssysteem (mond, maag, dunne en dikke darm). Lactobacillen, de melkzuur producerende bacteriën zijn de meest voorkomende soort, die o.a. de zuurgraad regelt. Doordat andere bacteriesoorten gaan groeien raakt de vaginale flora uit balans.

Bevat 3 verschillende stammen lactobacillen: 2 lactobacillus acidophilus-stammen en de lactobacillus gasseri die een sleutelrol speelt in de vaginale flora. Met vitamine B6 dat bijdraagt aan de regulering van de hormonale activiteit.
Cranberry bessen zijn rijk aan vitaminen, mineralen, flavonoïden en D-mannose.

Meer informatie
Prijs € 24,95
Product sub titel Probiotica met cranberry en vitamine B6 voor vrouwen.
EAN 5034268004352
Extra kwaliteit ProVen probiotica
Toepassing intieme verzorging. probiotica met o.a. de melkzuur-producerende Lactobacillus Gasseri die van nature in de vagina voorkomt.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!