baby borstvoeding probiotica

ProVen baby probiotica BORSTVOEDING

ProVen baby probiotica FLESVOEDING

Probiotica Baby, poeder voor flesvoeding 10 miljard

Baby Probiotica poeder met vezels om aan baby flesvoeding toe te voegen

Flesje met probiotica poeder voor 30 doseringen met maatschepje

€ 21,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ProVen baby FLES
  • Koop 2 voor € 20,85 en bespaar 5%
  • Koop 3 voor € 14,71 en bespaar 33%

Deze winkel is verplaatst naar GezondMooiSlank. Klik op “bestellen” en u wordt automatisch doorgestuurd. GezondMooiSlank heeft dezelfde Pro-Ven producten, dezelfde prijzen en condities.

BESTELLEN BIJ GEZONDMOOISLANK

Probiotica Baby Lactobacillus & Bifidum poeder voor flesvoeding baby 10 miljard bacteriën met FOS & GOS

10 miljard levende microorganismen per schepje poeder, vanaf dag 1 na de geboorte.

LAB4b formule uit SWANSEA

Dagelijks babyprobiotica poeder voor babys 0 tot 12 maanden met GOSFOS en 10 miljard bacteriën. Geschikt en veilig te gebruiken als toevoeging aan de flesvoeding of in een lepeltje met vloeistof. De probiotica kort voor het drinken toevoegen aan de flesvoeding.

Wat is GOSFOS

Galacto-oligosacchariden uit melk (GOS) 450 mg, Fructo-oligosacchariden (FOS) 100 mg. GOS en FOS zijn de afkortingen voor galacto-oligosachariden en fructo-oligosachariden. Het zijn oplosbare vezels die een rol spelen in de spijsvertering en aan flesvoeding mogen worden toegevoegd. In het darmstelsel groeien met name ‘vriendelijke’ bacteriën op deze prebiotische vezels en zij ondersteunen zo de darmflora. 

LAB4b probiotica

  • Lactobacillus salivarius (CUL61),
  • Lactobacillus paracasei (CUL08),
  • Bifidobacterium bifidum (CUL20),
  • Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL34)

Bevat geen kleurstoffen, geen smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Glutenvrij. Verpakking bevat handig maatschepje.

Allergenen: Bevat melk (GOS)

Babyprobiotica is een voedingssupplement voor babies en geen vervanging voor gezonde gevarieerde voeding. Dus ook geen vervanging voor moedermelk maar een aanvulling op flesvoeding. 

  • INHOUD;Poeder met schepje voor 30 doseringen
  • GEBRUIK;1 maal daags
  • INGREDIËNTEN;10 miljard LAB4 bacteriën, GOS + FOS
  • GEBRUIK;1 maatschepje toevoegen aan flesvoeding op drink-temperatuur

probiotica baby flesvoeding

Geef je jouw baby borstvoeding? Hier vind je speciale probiotica voor babies die borstvoeding krijgen.
Gebruik als aanstaande moeder in de laatste 3 maanden van je zwangerschap probiotica

Pro-Ven producten worden (voorlopig) geleverd in een Engels-talige verpakking. Zie de afbeeldingen voor de vertaling van de voorzijde. Heeft u vragen neem contact met ons op. Probiotica met of zonder vitaminen zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Tenzij de produkten speciaal geformuleerd zijn voor zwangeren, babies en kinderen. De Probiotica moeten koel en droog bewaard worden maar hoeven niet in de koelkast.

Garantie

Lab4 probiotica wordt geproduceerd volgens cGMP met behulp van unieke methoden zodat de bacteriën levend de darmen bereiken. Triphase: tijdens de productie worden in drie fasen de bacteriën geconditioneerd en gestabiliseerd. StabilityMax is de technologie waarmee de voedingssupplementen optimaal samengesteld en verpakt worden om de houdbaarheid verder te verbeteren. Pro-Ven probiotica bevatten altijd minimaal de op de verpakking aangegeven hoeveelheid bacteriën, gegarandeerd tot einde houdbaarheidsdatum.

Meer informatie
Prijs € 21,95
Product sub titel Probiotica voor je baby, poeder voor flesvoeding.
EAN 5034268004147