probiotica zwanger weerstand spijsvertering

ProVen probiotica zwanger

ProVen probiotica zwanger compleet + omega-3

Probiotica zwanger, alle voedingsstoffen tijdens je zwangerschap

30 capsules 10 miljard Lab4 (probiotica, vitaminen, mineralen) en 30 softgels (omega-3)

€ 29,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
ProVen probiotica zwanger compleet
 • Koop 2 voor € 28,45 en bespaar 5%
 • Koop 3 voor € 26,96 en bespaar 10%

Deze winkel is verplaatst naar GezondMooiSlank. Klik op “bestellen” en u wordt automatisch doorgestuurd. GezondMooiSlank heeft dezelfde Pro-Ven producten, dezelfde prijzen en condities.

BESTELLEN BIJ GEZONDMOOISLANK

Maandverpakking Pro-Ven Probiotica Zwanger multivitaminen, probiotica + Omega-3

Dagelijkse probiotica (10 miljard) met Multi vitaminen-mineralen, o.a. foliumzuur en Omega-3 (DHA).

Geschikt en veilig te gebruiken bij zwangerschap en tijdens borstvoeding. Een capsule en een softgel die samen alle suppletie bevatten tijdens de zwangerschap; vitaminen, probiotica en vetzuren.

Allergenen: Bevat VIS

Vitaminen

Vitamine A beta caroteen (50%), Vitamine D3 (500%), Vitamine E (83%), Vitamine K1 (100%), Vitamine C (200%), Vitamine B1 thiamine (200%), Vitamine B2 riboflavine (200%), Vitamine B3 niacine (200%), Vitamine B6 (200%), Foliumzuur (250%), Vitamine B12 (400%), Biotine (200%), Pantotheen zuur (200%), Calcium (15%), Magnesium (15%), IJzer (100%), Koper (100%), Mangaan (100%), Selenium (100%), Chroom (100%), Molybdeen (100%), Jodium (100%), N-acetyl cysteïne (20 mg).

LAB4 Swansea probiotica;

 • Lactobacillus salivarius (CUL61),
 • Lactobacillus paracasei (CUL08),
 • Bifidobacterium bifidum (CUL20),
 • Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL34).

Essentieële vetzuren uit 625 mg tonijn-olie

 • 200 mg DHA,
 • 45 mg EPA,
 • 10 mg ALA

De olie is verpakt in donkergekleurde softgels om de omega-3 te beschermen tegen licht. Bevat natuurlijke kleurstoffen, geen smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Hulpstoffen: HPMC (capsule), glycerine, glycerol, gelatine (koe), olijfolie, tocopherol (antioxidant) en maltodextrine. Meer over de bijzondere technologie en de hoge opname van de wisdom-3-omega in deze blog.

DHA ondersteunt de normale ontwikkeling van hersenen en ogen van de foetus en de baby. De inname van docosahexaeenzuur (DHA) door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. De inname van docosahexaeenzuur (DHA) door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen bij de foetus.

glutenvrij, zuivelvrij, bevat VIS

 • INHOUD; capsules en softgels
 • GEBRUIK;1 maal daags; 1 capsule en 1 softgel bij een maaltijd met water innemen.
 • INGREDIENTEN;o.a. Acidophilus, Bifidus, vitamine C en FOS
 • GEBRUIK; Dagelijks vanaf de 6e maand (dus maand 7, 8 en 9) 3 stuks is voordeliger.
 • Geen verzendkosten bij 2 verpakkingen.

Na je bevalling hebben wij speciale probiotica voor babies. Hier vind je probiotica voor babies die de fles krijgen. Hier vind je probiotica voor babies die borstvoeding krijgen.

probiotica en omega-3 bij zwangerschap 

Pro-Ven producten worden (voorlopig) geleverd in een Engels-talige verpakking. Zie de afbeeldingen voor de vertaling van de voorzijde. Heeft u vragen neem contact met ons op. Probiotica met of zonder vitaminen zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Tenzij de produkten speciaal geformuleerd zijn voor zwangeren, babies en kinderen. De Probiotica moeten koel en droog bewaard worden maar hoeven niet in de koelkast.

Meer informatie
Prijs € 29,95
Product sub titel Probiotica, Omega-3, vitaminen, mineralen en foliumzuur tijdens de zwangerschap
EAN 5034268004185
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!