Wisdom-3 (tm) Innovatie in omega-3, Visolie 2.0

Visolie wordt al generaties gebruikt om haar goede eigenschappen voor de gezondheid. Er is toenemend bewijs voor de ondersteuning van gewrichten, hart- en vaat-conditie, het behoud van een gezonde huid, haar, nagels, tanden en botten. Daarnaast ondersteunt omega-3 ook de hersenfunctie en de oogfunctie. Zowel bij kinderen als bij volwassenen. Wisdom-3 is een innovatie in omega-3.

EPA en DHA

De ingrediënten in de visolie die deze goede werking hebben zijn vooral EPA en DHA. Deze stoffen vind je alleen in vis en in visolie.

wisdom-3 omega 3
WISDOM-3 inovatie in opname omega-3

Het blijkt dat de lange vetzuur-ketens maar voor de helft worden opgenomen door de darmen. Dus 50% wordt niet opgenomen. Je kunt dus een dubbele hoeveelheid gaan gebruiken of de wetenschap aan het werk zetten. Dat laatste hebben wij gedaan.

Hoe werkt wisdom-3?

Als wij vetten verteren worden deze geëmulgeerd en opgenomen. Maar de lange vetzuur-ketens zijn moeilijker op te nemen. Dit is ook de reden dat bij sommige mensen visolie “opboert”. WISDOM-3 ™ is een speciaal proces waarbij de lange vetzuur ketens korter worden gemaakt zodat ze beter worden opgenomen. Hetzelfde effect met minder visolie. De opname is immers verdubbelt.

Water en visolie

Met behulp van water wordt de visolie gemengd en verwerkt tot minuscule druppeltjes. Deze druppeltjes worden goed herkend en goed opgenomen door het lichaam, zonder “visboeren”.

Lees hier de publicatie van het onderzoek naar de opname van omega-3 vetzuren.

WISDOM-3 wordt gebruikt in de nieuwe omega-3 formule van ProVen, de Four Pillars of Nutrition.

Zoek je een pure omega-3 visolie? Bekijk dan deze verse visolie op gezondmooislank.